Alege-ți starea de spirit cu noua gamă FA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De acum, îți poți modela starea de spirit așa cum îți dorești, alături de noua gamă de produse Fa Choose your mood!Ești pregătită să îți exprimi starea prin parfum? Alege cum vrei să te simți și începe-ți ziua cu unul dintre cele 3 sortimente ale gamei: Go Happy, Get Spiritual sau Catch Dreams!

Dacă ai un spirit spontan, optimist, curajos și aventuros,Fa Go Happycu parfum de grapefruit, căpșuni și vanilie este alegerea potrivită.

Găsește-ți echilibrul perfect alături de Fa Get Spiritual și fii de neoprit. Datorită compoziției sale parfumate unice, florale, culavandă, bergamotă și mandarină, dușul va deveni ritualul tău preferat.

Ai nevoie de un moment de respiro? Alege crema de duș Fa Catch Dreams cu parfum vibrant de lavandă, brad și eucalipt. Tehnologia inovatoare Sleep Well ajută la îmbunătățirea somnului, având la bază o compoziție de uleiuri parfumate cu proprietăți care induc somnul și îmbunătățesc calitatea acestuia.

Detalierea gamei:

Nouagamă de produsepromitesăoferestarea de spirit de care ai nevoiepentrufiecarezi, prinbeneficiisustenabileșiprintehnologiiavansate:

Geluri de duș: >93% ingrediente derivate din ingredientenaturale, formulăbiodegradabilă, formulăvegană

Deodoranteantiperspirante spray:tehnologie de eliberaretreptată a parfumului, pentrumomenteleîn care ai ceamai mare nevoie, 0% alcool, tehnologie anti-pete, formulăvegană

Gelul de duș Catch Dreams: o compoziție de ulei de parfum care îmbunătățeștecalitateasomnului

 

FA GO HAPPY – Gel de duș și deodorant antiperspirant spray

Preț recomandat:

Gel de duș Fa Go Happy 250ml – 10,49 ron

Gel de duș Fa Go Happy 400ml – 10,49 ron

Deodorant antiperspirant spray Go Happy 150ml – 9,69 ron

 

 

 

 

 

FA GET SPIRITUAl – Gel de duș și deodorant antiperspirant spray și roll-on

Preț recomandat:

Gel de duș Fa Get Spiritual 250ml – 10,49 ron

Gel de duș Fa Get Spiritual 400ml – 10,49 ron

Deodorant antiperspirant spray Get Spiritual 150ml – 9,69 ron

Deodorant antiperspirant roll-on Get Spiritual 50ml – 10,49 ron

 

FA CATCH DREAMS –  Cremă de duș

Preț recomandat:

Cremă de duș Fa Catch Dreams 250ml – 10,49 ron

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre formulă și ambalajul sustenabil

Gelurile de duș au peste93% ingrediente derivate din ingrediente naturale, formulă biodegradabilă și vegană. Fără uleiuri minerale, microplastic sau parabeni.

Deodorantele antiperspirante spray conțin 0% alcool și au, de asemenea, formulă vegană.

 

Dă Swipe la Vibe! – Alegi și câștigi premii!

Odată cu lansarea noii game, Fa își provoacă fanii să îndrăznească să se plimbe din stare în stare până își regăsesc adevăratul self, prin campania ”Dă Swipe la Vibe”. Oricine cumpără un produs Fa* șiînregistrează codul bonului pe www.simtetefantastic.ro poate câștiga la alegere unul dintre cele trei premii potrivite stării sale de spirit: un Kit Go Pro Hero 7 , un voucher Jysk în valoare de 1.500RON pentru amenajarea unui colț zen sau un Kit Catch Dreams pentru somn liniștit (alcătuit din pătură ponderată, mască de dormit și un talisman dream catcher).

*cu excepția săpunului solid FA