Andreea Marin a împărtășit la Iași secretele unei vieți sănătoase

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

 

Zilele trecute a avut loc la Iași evenimentul de lansare a meniurilor personalizate Fit Food Way, iar Andreea Marin, gazda acestuia, a împărtășit sfaturi despre un stil de viată sănătos. Mult îndrăgita vedetă a declarat că a reușit să slăbească 20 de kilograme și cu ajutorul meselor preparate de Fit Food Way.

”Sunt client Fit Food Way de multă vreme, iar anul trecut când am făcut o transformare notabilă în stilul meu de viată m-a ajutat foarte mult meniul Slăbește Sănătos, pe lângă susținerea pe care am avut-o din partea nutriționistului meu, cu ajutorul căruia am reușit să fiu astăzi cu 20 de kg mai ușoară”, a spus Andreea Marin.

Peste 60 de personalități locale au fost prezente la evenimentul ce a avut loc în orașul celor șapte coline, unde au aflat mai multe informații despre cum să își mențină un stil de viață sănătos. Și în acest oraș au fost lansate meniurile personalizate Fit Food Way, care au la baza discuții individuale cu specialiști în nutriție și dietetică, astfel încât să ajungă la rezultatele dorite cu un meniu adecvat.

În cadrul evenimentului, moderat de Andreea Marin, invitații au aflat informații despre: cum sunt preparate alimentele, valorile nutriționale ale acestora și importanța antrenamentului fizic pentru un stil de viață sănătos. Preparate gustoase și sănătoase, special gătite de către chef-ul Fit Food Way au bucurat papilele gustative ale invitaților.

 

Meniuri personalizate adaptate în funcție de nevoile fiecăruia

Cel mai nou program nutrițional oferit de Fit Food Way îl reprezintă menirile personalizate. Acest program este adaptat la nevoile individuale și este construit cu ajutorul specialiștilor în nutriție și stil de viață sănătos. Practic fiecare client interesat de acest tip de plan, stă de vorbă cu un specialist în nutriție, care, pe baza discuției, pregătește clientului un meniu personalizat, care să îl ajute să își atingă obiectivele stabilite.

”Acum 3 ani și jumătate am deschis activitatea la Iași, unde suntem onorați să ne bucuram de aprecierea constantă a ieșenilor care își doresc să mănânce sănătos și le promitem să fim în continuare alături cu meniuri personalizate, foarte variate și cu preparate sănătoase”, a declarat Cristian Naca, owner Fit Food Way.

Pe lângă programul personalizat, la FitFoodWay mai există și alte tipuri de programe nutriționale, în funcție de necesitățile fiecăruia, printre acestea se numără: Slăbește sănătos, Menține-te Fit, Crește masa musculară, Business Lunch, Vegan Business Lunch, Intermittent Fasting, Low Carb Keto, Vegetarian + Pește, Vegan de post și Junior Fit.

 

Planuri personalizate cu nutriționiști dedicați

Ovidiu Florea, specialist în nutriție generală, este unul dintre experții companiei care gândește meniurile din punct de vedere caloric și nutrițional. Pe lângă nivelul caloric și cel nutrițional, aceasta tine cont și de specificul activităților fiecărei persoane, astfel încât rezultatele obținute să fie cele dorite.

Fit Food Way este o soluție la nevoia societății moderne, pentru că au meniuri sănătoase, realizate de specialiști în nutriție, care pe lângă aportul caloric, țin cont și de calculul nutrițional necesar fiecărui client, astfel încât sa aibă mâncarea să aibă nutrienții necesari care să îi ajute să își mențină un stil de viată sănătos.

”La Fit Food Way meniurile sunt gândite în așa fel încât indiferent de tipul de dietă pe care îl adopți, mâncarea este adaptată  astfel încât să se potrivească cu orice tip de dietă, pentru rezultate optime”, a spus Ovidiu Florea, specialist în nutriție generală.

 

Viață echilibrată egal activitate fizică

Pentru a funcționa perfect corpul uman are nevoie de o alimentație sănătoasă, de somn odihnitor, și de mișcare. Activitatea fizică absolut necesară pentru o stare de sănătate optimă, indiferent de vârstă.

În cadrul evenimentului de la Iași, invitat special a fost Constantin Tucaliuc, fitness master trainer. Echilibrul în viața de zi cu zi vine atât din a face mișcare fizică, odihnă și o alimentație sănătoasă.

”Fit Food Way face multa treabă pentru mine. Stau foarte mult în sala de fitness, iar faptul că pot avea la aici mâncarea sănătoasă fără să trebuiască să mai stau mult timp în bucătărie, mă face foarte fericit.”, spune Constantin Tucaliuc, Fitness Master Trainer.

 

Concept nou de gătire fără prăjeli și grăsimi nesănătoase

Fit Food Way vine cu un concept nou de gătire, printr-un mod sănătos de preparare, fără prăjeli și grăsimi nesănătoase. În pregătirea meniurilor se folosesc doar ingrediente naturale proaspete, de cea mai bună calitate.

Cristian Naca, ownerul Fit Food Way, performează de peste 15 ani în domeniul alimentației publice și a industriei HORECA. Având studii în ingineria alimentației publice și pasionat fiind de nutriție, a dezvoltat acest proiect cu scopul de a îmbina expertiza sa cu dorința de a oferi o alternativă sănătoasă și delicioasă în lumea aglomerată a alimentației rapide.

Compania a fost inaugurată acum mai bine de 5 ani la Oradea, iar în acest moment este prezentă în 22 de orașe din țară cu mâncare sănătoasă, cu planuri nutriționale personalizate și cu peste 50.000 de clienți fericiți.

Experți în nutriție și stil de viață sănătos gândesc special meniurile Fit Food Way. În companie lucrează cei mai buni bucătari, care au vastă experiență în domeniu. Fit Food Way dispune de  programe, produse și meniuri variate pentru clienții săi. Livrarea meselor este gratuită, fiind de ajuns doar adresa de livrare. Astfel clienții reușesc să economisească bani și timp pentru gătit, nu doar să se bucure de o mâncare sănătoasă și gustoasă.

Pentru mai multe informații despre planurile nutriționale puteți accesa www.fitfoodway.ro.