Annes lanseaza „Rănile..” la ieșirea din pandemie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

TAGS

Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă „Rănile…”
Piesa vibrează într-un acord excelent cu rănile emoționale mai noi sau mai vechi pe care le-am purtat ascunse in măști iar acum a fost momentul, pentru cei mai mulți dintre noi, să iasă la suprafată .
Artista adoptă in videoclip schimbări radicale de look, de la imaginea cu părul lung așa cum ne-a obișnuit trece la părul foarte scurt sub justificarea emoțiilor și trăirilor intense din perioada pandemiei.
Însă, „mesajul piesei transmite si demonstrează că este  puternic legat de vindecarea emoțională absolut necesară, mai ales acum.
Este vorba de a lăsa acele vechi răni să se cicatrizeze prin iertare, reîntoarcere la natură și lucrurile simple, reconectarea cu noi însine, conștientizare și acceptarea de a face loc noilor lecții.  Nu poți merge înainte fără să nu renunți” spune artista.
Annes a lucrat pentru piesa „Rănile..” împreuna cu Jorge aflată deja la a treia colaborare cu succes in randul fanilor încă din 2016 când au lansat  „Ți-ai dorit alta” feat. JerryCo și in 2019 single-ul „Caută-ma” .
Artista speră ca noul single să fie pansament pentru rănile celor care au nevoie de terapie prin muzică.