Bucurie și filme bune la TIFF 2022, alături de Persil

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Locație

Cluj

Mii de cinefili au poposit săptămâna aceasta la Cluj, unde are loc a XXI-a ediție a TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. Atmosferă de poveste în orașul recent desemnat UNESCO City, la prima ediție a festivalului după ridicarea restricțiilor din ultimii doi ani, ceea înseamnă mai multe proiecții de film – povești legendare și filme în premieră absolută, mai multe activări și ateliere pentru cinefili, mai mulți prieteni dragi reuniți în jurul artei, păcii și armoniei.

 

Brandul Persil este și în 2022 alături de consumatorii pasionați de cultură, participând la magia creată în Cluj printr-o serie de activități care să ne amintească tuturor că cel mai prețios lucru este timpul petrecut cu cei dragi. Persil este prezent la această ediție a festivalului cu activări care implică joc, interacțiuni de calitate între părinți și copii, creativitate, bucurie și relaxare alături de prieteni. Pe toată perioada festivalului, cinefilii se pot bucura de un photobooth interactiv în curtea Muzeului de Artă, unde se vor simți ca pe covorul roșu într-o seară de film. De asemenea, în perioada 23.06-26.06, în parcul Florești, Persil a pregătit o serie de ateliere creative pentru cei mici, dar și activități destinate adulților care îi însoțesc. Tot Persil a amenajat în Iulius Park o zonă de relaxare cu puf-uri, unde te poți bucura de proiecțiile de filme împreună cu gașca de prieteni.

 

Suntem tare bucuroși să fim alături de TIFF și la această ediție și să contribuim la crearea unei stări de bine pentru toți cinefilii prezenți la festival. Este o ediție marcată de războiul din Ucraina și, în consecință, de multiple mesaje ce susțin pacea și armonia. La toate acestea, Persil adaugă nevoia și bucuria timpului petrecut cu cei dragi, care trebuie celebrat cu fiecare ocazie, chiar și la evenimente precum este TIFF”, spuneFlorina Bagiac, reprezentant Persil, Henkel România.