DESPRE NOI

Replica Vedetelor Events este o agentie de publicitate full service, ce are rol in coordonarea, conceperea si implementarea evenimentelor potrivite nevoilor clientului. Suntem specializati in PR, Marketing si Corporate Identity. Avem experienta, dispunem de o baza complexa de contacte si oameni calificati pentru acest gen de activitati. Suntem prompti in executarea cererilor clientilor si dedicati muncii noastre, astfel ca veti avea in orice moment la dispozitia dumneavoastra o intreaga echipa de profesionisti.

Campaniile de celebrity branding aduc vizibilitate sporita business-ului promovat prin asocierea de imagine dintre vedeta si brand. Vedeta, in calitatea sa de trendsetter, va aduce in atentia fanilor produsul sau serviciile, iar astfel acest brand va fi recunoscut cu usurinta de catre consumatori.

Prin aceasta asociere business-ul dumneavoastra va beneficia de o pozitionare clara in perceptia consumatorului. In urma acestei strategii de marketing, numarul de consumatori si followers ai businessului va creste, direct proportional cu cel al publicului care urmareste cu interes evolutia vedetei.

1. BENEFICII

  • Brandul va fi recunoscut mai usor si asociat cu vedeta si cu stilul de viata al acesteia
  • Va creste vizibilitatea brandului in social media datorita numarului foarte mare de followers si fani pe care vedeta ii are (zeci pana la sute de mii sau chiar milioane de fani)
  • Cresterea numarului aparitiilor media. Jurnalistii si bloggerii sunt mereu interesati de subiecte care vizeaza alegerile celebritatilor in diverse domenii, cum ar fi cel pe care il targeteaza business-ul promovat

2. STATISTICA DE PIATA

Produsele asociate cu vedete sunt recunoscute in proportie de 74%, in timp ce restul produselor ce beneficiaza de alte tipuri de promovare sunt recunoscute in proportie de 56%.

Astfel, promovabilitatea business-ului creste cu 18% odata cu alegerea CELEBRITY BRANDING-ULUI.

3. PROMOVAREA DE TIP CELEBRITY BRANDING POATE INCLUDE:

  • campanii neconventionale tv,
  • campanii pe Facebook-ul vedetelor,
  • campanii in presa scrisa si pe blogurile targetate,
  • creare si organizare de evenimente,
  • intalniri targetate cu presa,
  • intermedierea prezentei vedetelor la evenimentele brandului.