In Delta, Dan Negru si-a invatat fiica sa pescuiasca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Locație

Sfantul Gheorghe, Delta Marina

Moderatorul Dan Negru, impreuna cu sotia lui, Codruta, si-au dorit sa ii dezvaluie micutei Dara minunile Deltei. Dan Negru a ales complexul Delta Marina din Sfantu Gheorghe si nu s-a sfiit sa fie chiar el ghidul familiei sale in celebrul parc national. Comunicatul trimis catre presa scrisa si online s-a bucurat de succes in toate aceste medii.

Prezentatorul Antenei 1 este una dintre vedetele care aleg sa isi petreaca mare parte a vacantelor in Romania. Dan Negru adora zona Deltei Dunarii unde chiar a facut o escapada cu familia weekendul trecut.

Moderatorul impreuna cu sotia lui, Codruta, si-au dorit sa ii dezvaluie micutei Dara minunile Deltei. Dan Negru a ales complexul Delta Marina din Sfantu Gheorghe si nu s-a sfiit sa fie chiar el ghidul familiei sale in celebrul parc national.

La un moment dat, prezentatorul i-a luat locul skipper-ului Delta Marina, Alin Ionescu, si a condus salupa in care se afla impreuna cu Dara si sotia lui. Realizatorul impreuna cu familia s-au plimbat prin rezervatie in fiecare zi a vacantei, timp in care Negru a parcurs aproximativ 400 km, dar a si atins o viteaza de pana la 35-40 km/h. Micuta Dara s-a bucurat extrem de mult sa il vada pe tatal sau in postura de capitan de salupa si a fost incantata de peisajul desprins parca din basme.

Dan Negru a ales sa isi petreaca vacanta la Delta Marina deoarece a auzit de la prieteni apropiati ca aici se poate bucura de cel mai bun storceag de peste din Delta Dunarii, un preparat special local, realizat dupa o reteta unica de catre reprezentantii complexului.

In scurta lor vacanta, o premiera pentru realizator a fost faptul ca si-a invatat fiica sa pescuiasca. Cei doi au petrecut o dimineata intreaga alaturi de reprezentantii complexului Delta Marina, incercand sa prinda diferite specii de peste specifice zonei Deltei. Astfel lectia de pescuit s-a transformat pentru Dara intr-una de stiintele naturii.

Desi era in vacanta, Negru nu a renuntat la telefonul mobil. Acesta a fost nevoit sa vorbeasca non-stop cu colegii de la emisiunea „Te pui cu blondele”, astfel ca, la pescuit, Dan a petrecut mare parte din timp purtand conversatii telefonice.