Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte inainte de Craciun!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Locație

Moeciu, Pensiunea Prestige

Vedeta Kanal D a dorit sa petreaca cateva zile, la munte, intr-o atmsofera de sarbatoare, intr-o zona linistita, in rezervatia Piatra Craiului, la Pensiunea boutique Prestige. Iulia Albu s-a desfatat cu preparate traditional romanesti, a mancat sorici, jumari si zacusca de casa si dormit in fiecare zi in alta camera. Iulia nu a venit singura la munte, ci insotita doar de fetita ei, Mikaela in varsta de cinci ani. Amandoua s-au simtit bine departe de agitatia bucuresteana.

Iulia nu a venit singura la munte, ci insotita doar de fetita ei, Mikaela in varsta de cinci ani. Amandoua s-au simtit bine departe de agitatia bucuresteana:

„Atunci cand imi aleg destinatiile de vacanta prefer locatii intime, departe de ochii curiosilor, mai ales ca de fiecare data sunt insotita de Mikaela, iar pentru mine linistea ei este cea mai importanta. Pensiunea Prestige este locul de evadare perfect. Nu am ales intamplator aceasta locatie de patru stele, Ionela Pascu, proprietara pensiunii este designer de interior asa ca m-am bucurat sa descopar un spatiu personalizat cu detalii inedite si cu o panorama incredibila”, a declarat Iulia Albu.

„Au venit singure, dar au rezervat doua camere”

Nu au lipsit peripetiile. In graba, vedeta si-a uitat hainele acasa, respectiv toti pantalonii, astfel incat aparitia ei fost mult mai neconventionala:

„Am plecat in graba spre munte, iar cand am ajuns am constatat ca mi-am uitat bagajul cu hainele mele, in dressing. Motiv pentru care mi-am petrecut vacanta la Pensiunea Prestige imbracata sumar, ceea ce, in definitiv, nu a socat pe nimeni. Am avut fix patru furouri si sase perechi de pantofi si cizme cu toc cui. Odata ce ne-am instalat in camera pe care o rezervasem, Mikaela a avut curiozitatea sa vada si una cu baldachin, de care s-a indragostit iremediabil. Motiv pentru care, in final, am rezervat ambele camere pentru acest mini sejur dormind in fiecare zi, in alta camera”, a incheiat Iulia Albu.