Iuliana Marciuc si Adrian Enache impreuna pe scena Salii Palatului

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sold out memorabil dupa doi ani de pandemie!

Iuliana Marciuc si Adrian Enache impreuna pe scena Salii Palatului

Indragitul artist, cu o voce de platina, asa cum se autointituleaza, Adrian Enache, a reusit intr-un timp record, alaturi de Iuliana Marciuc si impreuna cu alte voci din industra muzicii romanesti sa umple Sala Palatului, vineri, 4 noiembrie.

Adrian Enache împreună cu: Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Aurelian Temișan, Adina Sima, Daniel Iordăchioaie, Maria Dragomiroiu, Mirela Vaida, Diana Matei, Pepe, Raoul, Minodora, Kamara, Ionuț Galani, Rareș Varniote şi Diana Enache au adus un binemeritat tribut marilor noştri cântăreţi, cu piese „oldies but goldies” cântate live cu trupa The Twins BAND.

Am primit cu mare bucurie si ca pe o provocare rugamintea lui Adrian de a-l ajuta sa organizeze spectacolul de la Sala Palatului. Stiam cat este de important pentru un artist sa umple sala si ca va fi greu, mai ales in aceasta perioada. Dar am fost mereu convinsa ca va reusi pentru ca generozitatea este intotdeauna rasplatita, iar Adrian iubeste oamenii, isi iubeste si isi respecta mult colegii si publicul. Mi-am folosit experienta si am realizat un spectacol cu multa tehnica de scena, ecrane si grafica, iar Daniel Iordachioaie, in calitate de regizor, a adaugat povestea care a creat emotia. L-am ajutat cu iubire pe Adrian si asta a dus la succes! Multumesc si sponsorilor care ne-au fost aproape inca de la pima idee: Catena, „, ne-a declarat Iuliana Marciuc.

Regia spectacolului a fost realizata de catre Daniel Iordachioaie care s-a implicat foarte mult. In ziua spectacolului, desi era racit, a ajuns la sala la ora 4 dimineata pentru a asista la tot montajul tehnicii de pe scena si al graficii de pe ecranele led. Apoi a asteptat artistii pentru repetitii si nu a mai plecat deloc acasa. Cu toata oboseala acumulata a cantat impecabil. Trio-ul de aur al sfarsitului anilor 90 s-a reunit, iar baietii au fost extrem de bine primiti cu celebra lor piesa „Zori de zi”, motiv pentru care Daniel s-a grabit sa le propuna deja un viitor concert.

Cel mai emotionant moment a fost atunci cand Adrian a declarat ca „Peste cele 7 minuni ale lumii, el mai are doua: David si Diana”. Diana Enache a cantat pe scena alaturi de Adrian si a ridicat sala in picioare cu melodia „I will survive”. David a fost si el in sala alaturi de regizorul videoclipului „Viata din vis”, Silviu Radu.

„Romania iubitoare de artisti de calitae inca traieste”

„Adrian Enache, prietene, aseară ai demonstrat că se poate! Ai umplut Sala Palatului – aproape 4000 de spectatori – deși mulți te-au “sfătuit” că e bine să nu organizezi spectacolul acolo pentru că nu vei umple sala.  Dar tu și echipa ta ți-ai urmat visul. Mă bucur din tot sufletul Adrian că mi-ai acordat privilegiul să fiu parte din acest vis al tău. Am să povestesc multă vreme că aseară -4 Noiembrie- la București a avut loc concertul anului 2022 în România! Am să le explic tuturor deontologilor că acea Românie – iubitoare de artiști de calitate – încă trăiește.  Felicitări echipei! Felicitări ție! Ai reușit într-o singură noapte să-ți trăiești viața din vis”, i-a tramsmi regizorul Silviu Radu lui Adrian Enache.

Spectacolul a fost gandit ca o poveste a vietii lui Adrian si de aceea nu putea lipsi capitolul fotbal, exceptional gandit de regizor cu: Adrian, Kamara, Rares Varniote si Temisan cantand  live cu trupa Notti Magiche, imnul campionatului mondial de fotbal 1994. Patru ore fara pauza a reusit Adrian sa tina publicul Salii Palatului, iar el si-a rasplatit fanele din sala cu sute de crizanteme pe care le-a impartit personal in acordurile piesei care i-a schimbat viata: „O singura noapte”.

In sala au fost si Helmut Dukadam, Marius Lacatus, Elisabeta Lipa, Doina Melinte, colegi de la Teatru Tanase si de la National Tv, prieteni veniti special pentru spectacol din Galati, Braila, Pitesti, Germania, Israel, Anglia si Italia.

„Mă simt în deplinătatea maturității mele profesionale și îi mulțumesc lui DUMNEZEU că mi-a dat acest HAR … și OAMENI … precum ECHIPA mea, alături de care am realizat un asemenea EVENIMENT! SLAVĂ DOMNULUI, ROMÂNIA IUBITOARE DE ARTĂ ADEVARATĂ și ARTIȘTI ADEVARAȚI ÎNCĂ MAI TRĂIEȘTE și o face FRUMOS! Vă mulțumesc! Din ❤, ENACHE !!!”, ne-a declarat Adrian Enache vizibil emotionat.

Seara a fost incununata cu mesaje de multumite si iubire din partea fanilor, printre care si Elisabeta Lipa care a declarat: „Va iubeeeeeesc!!!! Ce spectacol ati putut sa faceti! M-au apucat toate nostalgiile si mi-am incarcat bateriile cum nu am crezut ca se poate intampla. Ce invitati, ce melodii! Felicitari!”