Persil susține excelența în cinematografie, la TIFF

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

A 20-a ediție a Festivalului de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, are loc la Cluj Napoca în această săptămână, până pe 1 august, cu susținerea Persil. Organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia pentru Festivalul de Film Transilvania, festivalul așteaptă și anul acesta sute de invitați români si străini.

Persil va fi prezent în cadrul TIFFprintr-o serie de activări desfășurate în cadrul festivalului. Pe toată perioada evenimentului, în fiecare seară, un photobooth interactivPersil va fi deschis la intrarea în zona de proiecție filme de la UBB Cluj – acolo te poți dezlănțui în spiritul energiei creative care predomină la festival sau, dimpotrivă, poți aborda o atitudine mai sobră, mimând o premieră de film clasic. De asemenea, la EC Garden, Persil a pregătit pentru acest weekend, un lounge unde te poți relaxa cu prieteniisau poți merge împreună cu familia pentru că tot acolo vei găsi jocuri interactive pentru copii și nu numai: boardgames, desene tip mandale sau evantaie de colorat.

Persilsusține cultura și arta în diversele ei forme, ca fiind părți importante din viața consumatorilor moderni. În acest sens, Persil este partener de drum lung al TIFF, precum și al altor evenimente culturale din România.Totodată, brandul încurajează consumatorii să își păstreze energia creativă pentru momentele și activitățile importante pentru ei, să își aloce timp pentru proiecte frumoase, evenimente culturale și socializare în spiritul creativității. La rândul său, brandul își dedică timpul și energia dezvoltării celor mai performante tehnologii de curățare și spălare a hainelor.

Persil a lansat recent o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtând până și cele mai încăpățânate pete.Totodată, Persil are grijă de planetă, astfel că a redus cantitatea de plastic din ambalaj, iar datorită eficienței la temperaturi scăzute, asigură un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.