Primele secvenţe din noua montare a spectacolului “Gaiţele”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

“Gaiţele”, spectacolul cel mai cerut de publicul iubitor de teatru, revine pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, două seri la rând, pe 7 şi 8 septembrie!

În preambulul întâlnirii cu Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin şi multe alte nume binecunoscute, sunteţi invitaţi să urmăriţi câteva secvenţe din spectacol:

În această nouă punere în scenă a textului lui Alexandru Kiriţescu, Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir şi Virginia Rogin formează nucleul de forţă în jurul căruia gravitează celelalte personaje, interpretate de Manuela Hărăbor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Doina Teodoru/Andreea Chiriţescu, Ion Ionuţ Ciocia, Cosmina Dobrotă/Mariangela Coldea.

Sub bagheta regizorului Gelu Colceag,  veți putea urmări un spectacol cu personaje savuroase, cu situaţii hilare şi relaţii imposibile. Momentele din spectacol și situațiile tensionate sunt duse până în vecinătatea absurdului, umorul este uneori amar, alteori ironic, dar tot timpul debordant, astfel că, pe parcursul serii râsul este garantat.

“Gaiţele” este un spectacol în care privitorul este captivat de forţa jocului, de tumultul acţiunii, dar şi de modul cu accente de caricatură în care sunt puse în lumină moravurile vremii. Sunteţi poftiţi ca, dincolo de aparenţe, să pătrundeţi în lumea ”deformată” a lui Alexandru Kiriţescu şi să întelegeţi de ce spectacolul este cunoscut şi sub numele “Cuibul de viespi”.