REFERINȚE

"Sunt mandru ca am lucrat cu Replica Vedetelor Events si cred ca cele doua femei cu minti sclipitoare care se ocupa de acest business vor face lucruri senzationale si in viitor. Am lucrat excelent si le multumesc pentru incredere! Felicitari!"
Cristi Brancu
realizator TV, jurnalist
"Am o parere foarte buna despre colaborarea cu agentia Replica Vedetelor Events. Am trait clipe minunate alaturi de aceasta echipa. Ne intalnim de Paste, de Craciun, dar si la evenimentele de promovare si de lansare a unor produse. Mi-as dori sa colaboram in continuare."
Iuliana Marciuc
vedeta
"Sunt foarte multumita de colaborarea cu Replica Vedetelor Events, care in scurt timp a devenit chiar o relatie de prietenie. Doresc sa colaboram si pe viitor."
Simona Dragomir
vedeta
"Atunci cand particip intr-un fel sau altul la un eveniment organizat de Replica Vedetelor Events stiu ca voi avea luxul de a nu ma ingriji de altceva decat de a fi acolo. Asta pentru ca echipa Replica Vedetelor Events gandeste totul in cele mai mici detalii de la solutiile inovative de punere in valoare a mesajului transmis pana la abordarea oricaror solutii neprevazute. Poate insa, cel mai important atu al lor este stiinta de a-i face pe toti participantii sa se simta the most exclusive V.I.P."
Roxana Iliescu
vedeta de televiziune
"Am fost foarte multumita de serviciile furnizate de Replica Vedetelor Events si am colaborat extraordinar. Imi place faptul ca agentia si-a consolidat o relatie puternica, atat cu oamenii din intreaga mass media, cat si cu vedetele din showbiz. Apreciez felul in care creaza campanii de promovare."
Bibiana Stanciulov
Director General "Topoloveni si Topoloveana"
"Avem o colaborare extraordinara de ani de zile. Prin intermediul Replica Vedetelor Events am intalnit oameni frumosi si interesanti."
Dan Negru
vedeta de televiziune
"Colaborez de ceva vreme cu Replica Vedetelor Events si sunt foarte multumita de promovarea pe care o realizeaza pentru Coffeol. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa intalnesc echipa Replica Vedetelor Events, fiindca sunt niste persoane speciale. Imi place faptul ca au luat in considerare si ideile noastre, ale reprezentantilor Coffeol, iar prin aportul lor creator reusesc sa realizeze concepte inedite de campanii personalizate."
Elena Nica
CEO "Coffeol Romania"
"Sunt foarte multumita de colaborarea cu Replica Vedetelor Events! Apreciez faptul ca agentia a intuit dorintele noastre si le-a transformat in campanii personalizate pentru brandul Plafar si ca majoritatea vedetelor cu care lucreaza sunt adepte ale unui stil de viata echilibrat si sanatos."
Ioana Mihut
Director Marketing "Plafar"
"Am colaborat foarte bine cu Replica Vedetelor Events. Apreciez corectitudinea echipei si intotdeauna m-au impresionat conceptele create de ei care s-au dovedit a fi inovatoare."
Monica Iagar
atleta
"Echipa Replica Vedetelor Events a fost alaturi de mine atunci cand am avut cea mai mare nevoie, dupa o perioada in care m-am retras de pe scena muzicala. Cu ajutorul lor am reusit sa patrund din nou pe toate canalele media: tv, radio, online si presa scrisa si as putea spune ca m-am relansat. Am regasit in membrii acestei echipe mai mult decat profesionisti in domeniul comunicarii, am gasit prieteni adevarati".
Anca Badiu
artista
"'Iluzia' fiind prima carte pe care o lansam, am cautat o echipa de profesionisti in domeniul comunicarii si al relatiilor publice. Replica Vedetelor Events a indeplinit caracteristiile de care aveam nevoie, iar rezultatul a fost mai mult decat multumitor. Atat evenimentele de la Bucuresti cat si cele de la Bacau si Cluj au fost aduse in atentia presei si m-am bucurat sa regasesc in paginile publicatiilor, la radio si la tv, materiale de exceptie la adresa acestui eveniment. Va multumesc!"
Andrei Hrenbenciuc
preparator universitar, doctorand in cadrul ASE
"Asociatia Culturala de Teatru si Film Dracula colaboreaza de aproximativ un an de zile cu echipa Replica Vedetelor si pot spune cu incredere ca aceasta colaborare nu se va opri aici. Am realizat impreuna evenimente de exceptie, apreciate atat de publicul din capitala cat si de cel din tara si cred ca in aceasta formula am gasit cheia sucesului".
Anghel Stoian
director Asociata Culturala de Teatru si Film Dracula
"Evenimentul de relansare al fabricii Spicul a fost piatra de temelie pentru un nou inceput al acestui brand 100% romanesc. Mediatizarea de care s-a bucurat acest eveniment ca urmare a masurilor luate de Replica Vedetelor Events, ne-a fost de mare ajutor in relatia cu cei ce au devenit colaboratorii nostri in prezent".
Gheorghe Ilie
Director "Spicul"
"In primul rand vreau sa spun ca mi-au placut reprezentantii echipei Replica Vedetelor Events. Este foarte important ca atunci cand lucrezi cu cineva sa iti faca placere, tocmai de aceea avem o colaborare fructuoasa care se va prelungi de-a lungul anilor".
Nico
artista
"Colon Help Junior este un produs sanatos, bun pentru toata familia, tocmai de aceea ne-am dorit o lansare care sa aduca fata in fata atat vedetele impreuna cu copilasii lor cat si presa careia i s-au explicat beneficiile acestui produs, chiar de catre cei ce l-au testat. Replica Vedetelor Events a facut posibile toate acestea si le multumim pentru asta, cu speranta unei colaborari indelungate".
Paul Ailincai
producator "Colon Help"
"De-a lungul timpului am avut o colaborare frumoasa cu Replica Vedetelor bazata pe profesionalism si sinceritate. Intotdeauna au fost prezenti la momentul potrivit pentru a prezenta evenimentele corect si oportun publicului".
Radu Groza
director Music Management