Elie Saab Towers, primul concept design interior din Romania

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Metropolitan Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România și renumitul brand internațional de modă ELIE SAAB, își anunță parteneriatul prin premiera ELIE SAAB Towers, primul proiect rezidențial de brand de lux din Capitala României, București.

ELIE SAAB Towers vor fi amplasate pe strada Daniel Danielopolu, nr. 90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale orașului, stabilind un nou reper pentru locuința de lux la comandă și marcând primul concept de design interior al mărcii din Europa de Est. O lume plină de farmec, rafinată, intimă, proiectată elegant de Elie Saab. Un stil de viață luxos, care evocă un sentiment impecabil de calitate și rafinament.

 

“Proiectul rezidențial a fost atent realizat și conceput pentru a răspunde prezenței tot mai mari a unei clientele internaționale și locale pasionate și exigente, în căutarea unui nou concept de lux. Colecția de reședințe cu design interior elegant oferă o propunere exclusivă de stil de viață și va prezenta piesele lucrate excepțional din colecția ELIE SAAB Maison”, spune Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group.

 

Turnurile ELIE SAAB se caracterizează prin două ansambluri cu un total de 141 de reședințe opulente cu două, trei și patru dormitoare și trei penthouse-uri exclusiviste, cu o varietate de balcoane și terase cu vederi uluitoare asupra Bucureștiului.

 

Cu propunerea sa modernă și spațioasă de locuit în plan deschis, reședințele au nota estetică de neegalat a designului interior excepțional realizat de ELIE SAAB, folosind piese exclusive din Colecția ELIE SAAB Maison. Fiecare aspect al interioare lor este atent selectat și se caracterizează printr-o eleganță rafinată, grație și echilibru de forme și materiale, combinate cu o armonie expertă. O atenție deosebită este acordată finisajelor lucrate manual care canalizează nivelul excepțional de calitate și cea mai extremă căutare a perfecțiunii estetice, în stilul ELIE SAAB.

 

Facilitățile sunt adaptate nevoilor rezidenților, cu servicii de concierge à la carte, precum și un centru spa, sală de fitness de ultimă oră, bar cu pian, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet și un loc de joacă pentru copii.

 

„Obiectivul nostru pentru proiectarea ELIE SAAB Towers a fost să creăm ceva unic și inovator pentru piață nu numai în ceea ce privește elementele stilistice, ci și în jurul formării unei experiențe holistice pentru fiecare client. Aceştia vor avea ocazia să călătorească la Milano și să asiste la crearea colecției printr-o vizită la fabricile și atelierele Elie Saab Maison și vor crea alături de o echipa dedicată de design interior reședința lor unică, mobilată cu colecția ELIE SAAB Maison”, conchide Daniel Drăgulin, partener Metropolitan Group.

 

Turnurile ELIE SAAB sunt deja în construcție, iar finalizarea este așteptată până în T1 2024, cu vânzări estimate de peste 200 de milioane de Euro. Este doar începutul, deoarece parteneriatul pe termen lung va avea în vedere alte şi evoluții în țară, în viitorul apropiat.