SERVICIILE NOASTRE

Evenimente de presă

Daca va doriti un eveniment despre care sa curga rauri de cerneala in cele mai importante publicatii si care sa tina topul programelor tv, atunci Replica Vedetelor Events este alegerea potrivita!

Echipa noastra de profesionisti in domeniul comunicarii si al jurnalismului organizeaza evenimente de exceptie care atrag atentia presei scrise si tv, generand aparitii multiple si promovand astfel produsul, serviciile si compania dumneavoastra.

Secretul nostru este conceptul personalizat in functie de nevoile clientului. In plus, in afara de organizarea evenimentului si conceperea comunicatelor si implicit a articolelor date catre presa, fiecare client va beneficia de o monitorizare ce va cuprinde centralizarea tuturor articolelor aparutre in presa, precum si a materialelor aparute la televizor.

Lansări

Orice brand sau produs are nevoie de o lansare personalizata in functie de publicul tinta, cu o strategie bine pusa la punct si un concept original.

Suntem aproape de clientii nostri incepand cu campaniile de teasing si pana la lansarea propriu-zisa, oferind concepte originale, puse in aplicare dupa scenarii bine gandite, intr-un spatiu special amenajat, propice produsului pe care doriti sa il lansati.

Conferințe

Conferintele de presa sunt prilejul perfect de a transmite catre mass media initiativele clientului, de aceea Replica Vedetelor Events acorda o atentie deosebita acestui gen de evenimente. Succesul unui astfel de event consta in calitatea informatiilor oferite dar la fel de important este si cadrul in care acesta se desfasoara, tocmai de aceea trebuie sa acordam o atentie deosebita modului in care va fi amenajat spatiul unde va avea loc conferinta.

Echipa Replica Vedetelor Events a dat dovada de-a lungul timpului de creativitate si profesionalism in organizarea conferintelor de presa si asigura clientului toate serviciile necesare organizarii unui astfel de event, de la locatie pana la sonorizare, fotograf, catering si implicit presa; toate acestea pentru realizarea unui eveniment interactiv si de succes.

Celebrity PR

Camanii de promovare pe diverse braduri sau lansari de produse in asociere cu vedete. Vedeta preferata la tine acasa acum!

 • Corporate si evenimente:
  Invita-ti vedeta preferata clientului tau la eveniment. Simplu, sigur si plin de emotie! Daca ai organizat un eveniment si ai nevoie de o vedeta invitata pentru presa, numai astepta si contacteaza-ne pentru a ne da detalii si noi iti vom face o oferta sigura si promta!
 • Personal:
  Ziua celui drag poate fi si mai frumoasa daca ii oferi o intalnire cu vedeta preferata, o urare din partea acesteia sau chiar un obiect personalizat. Vrei ca Delia, Antonia, Valentina Pelinel, Andreea Balan sau Stefan Banica Jr sa-i spuna „La multi ani” persoanei dragi, nu mai sta pe ganduri, contacteza-ne si vom face totul posibil!

PR Lunar

 • Documentarea si pregatirea informatiilor pentru comunicatul de presa
 • Elaborarea comunicatului de presa, conform strategiei media
 • Transmiterea comunicatului de presa catre 3000 de jurnalisti din Romania si Diaspora romaneasca
 • Monitorizarea presei si redactarea raportul mass-media si a raportului de impact social media
 • Consiliere de imagine cu privire la aparitiile la emisiunile TV sau radio

Social Media PR lunar

 • Elaborarea planului de comunicare Social Media
 • Cresterea graduala a numarului de fani, a interactiunilor, a ratei de angajament si a ratei de conversie
 • Postare de mesaje-cheie, in concordanta cu specificul publicului tinta si a strategiei de comunicare online
 • Evaluarea campaniei Social Media (raport Social Media)
 • Propunerea si implementarea solutiilor de optimizare a comunicarii Social Media

Branding

 • Construirea logo-ului
 • Analiza SWOT a companiei
 • Elaborarea si implementarea planului de branding
 • Evaluarea campaniei de branding

Realizarea de website-uri si Blog-uri

 • Construirea unui website de prezentare simplu
 • Construirea unui website de prezentare complex
 • Construirea unui website de prezentare adaptabil pentru PC, smartphone, tableta etc.
 • Construirea unui magazin online
 • Construirea unui blog
 • Optimizare in motoarele de cautare
 • Raport de monitorizare a traficului in functie de mai multi indicatori

Târguri și expoziții

Targurile si expozitiile sunt evenimente adresate publicului larg ce reprezinta puncte importante de atractie pentru publicul tinta al posibililor clienti.

Replica Vedetelor Events realizeaza planificarea si organizarea acestui gen de evenimente, ocupandu-ne indeaproape de marketing-ul si promovarea targului sau expozitiei: realizam grafica pentru promovarea evenimentelor, asiguram echipamentele tehnice necesare eventului, transport si cazare pentru participanti si de asemenea va punem la dispozitie un personal specializat necesar organizarii.

Cocktail Party

Un Cocktail Party este prilejul perfect pentru a interactiona si care poate pastra totodata si nota de business. Intr-un mediu placut, prietenos si restrans Cocktail Party-ul este modul perfect de a va cunoaste mai bine posibilii parteneri sau angajati, servind in acelasi timp bauturi savuroase.

Acest gen de petreceri poate lua diferite forme, fie buffet-cocktail sau sit-down bufet, in functie de preferintele clientului. Cocktail-urile de obicei au caracteristica forma standing, unde oaspetii stau in picioare, avand astfel un caracter semiformal.

Un Cocktail Party poate avea ca tematica diferite bauturi: Martini, Cosmopolitan, Metropolitan, Cuba Libre, Mojito, Pina Colada. Totodata invitatiile trebuie sa pastreze nota colorata a cocktail-ului, caruia sa i se atribuie un text jovial si atragator. De obicei, bufetul trebuie sa contina mancare rece, aperitive si finger food. Un plus de glamour va fi dat de un aranjament inalt de pahare care sa atraga privirile invitatilor. Preferabil ca muzica sa fie live, la pian, cantata de o formatie de jazz.

TEHNIC

Foto Video

Va punem la dispozitie cei mai buni fotografi si cameramani care sa surprinda elementele cheie ale evenimentului. Fotografiile evenimentului pot fi color, alb negru ori sepia, in functie de tematica petrecerii.

Serviciile fotografice si video includ albume digitale, respectiv caseta cu inregistrarea si editarea fotografiilor.

Sonorizare

Asiguram sonorizare pentru orice gen de eveniment.

Va punem la dispozitie echipamente moderne si corespunzatoare pentru marimea locatiei alese si de asemenea ne vom ocupa de instalarea sistemului de sunet precum si a efectelor de lumini.

Ecran videoproiectie

Ecranele de videoproiectie sunt potrivite atat pentru exterior cat si pentru interior. Ele se gasesc in varianta portabila sau fixa (de perete) iar unele ecrane pot include si alte optiuni cum ar fi suport stilizat, margini mascate ajustabile (reglabile) si multe altele. Pentru fiecare tip de ecran exista o serie de accesorii disponibile pe care vi le punem la dispozitie.

Scena

In cazul in care evenimentul include si o reprezentatie artistica sau orice gen de activitate care necesita o scena, va punem la dispozitie si acest element.

Lasere

Laserul este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul de lumina in mai multe variante de culori si cu diverse raze. Acestea sunt potrivite pentru evenimentele dinamice si vor oferi invitatilor un spectacol memorabil.

Lumini arhitecturale

Sisteme complexe pentru controlul iluminatului interior, luminile arhitecturale pot fi incorporate in tavane, obtinandu-se astfel o sursa de lumina cu mare impact vizual.

Sistem karaoke

Daca va doriti un event care sa dea un plus de voie buna celor prezenti, cu siguranta o ora de karaoke va anima atmosfera. Sistemul karaoke contine o plasma, un player, 2-3 microfoane, 2 boxe si conectica necesara. Playlist-ul se poate realizeaza in functie de preferinte clientului si celor prezenti.

Led Screen

Ecranele LED ce pot fi utilizate atat in interior cat si in exterior, asigura o imagine de calitate superioara care va atrage privirea oricarei persoane prezente la eveniment. In functie de cerintele clientului, putem proiecta pe acestea diferite grafici sau imagini live din cadrul evenimentul propriu-zis.

Masina de fum

Masinile de fum cu siguranta se potrivesc unei petreceri antrenante sau cu tematica. In plus, fumul este placut mirositor si garanteaza o atmosfera inedita.

Bubble Machine

Masina de baloane de sapun este potrivita pentru evenimentele distractive si cu siguranta va fi o surpriza pentru invitati.

Incalzitoare

Incalzitoarele sunt aparate termice ce au o inaltime de 2.30 m, au forma unei ciuperci sau a unei umbrele si incalzesc anumite suprafete in functie de capacitatea tehnica proprie. Sunt foarte functionale si va ajuta sa fiti pregatiti pentru orice fel de situatie.

Covor rosu

Un eveniment fastuos necesita cu siguranta covorul rosu. Acesta ofera un plus de extravaganta si ii va face pe invitati sa se simta adevarate vedete.

Backline

Backline-ul cuprinde toate echipamentele folosite pentru o reprezentatie artistica: instrumente muzicale (chitari, claviaturi, tobe, percutii), amplificatoare si boxe, stative, suporturi, conectica si accesorii fara de care un spectacol live nu poate avea loc.

Skytracer

Skytracer-ul este un proiector de mare putere avand un consum de 4KW pe ora. Se poate monta si pe priza de 220V. Se poate controla de la un mixer extern sau poate fi setat sa aiba o miscare de plimbare stanga-dreapta in limitele unui unghi ales. Se monteaza doar in exterior, rezista pana la o temperatura de -20 de grade si in functie de vreme raza poate strabate plafonul pana la nori pe o distanta de 2 km.