Valentina Pelinel achizitioneaza un kit de recoltare de celule stem!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Locație

Biogeis

Vedeta, care se afla in ultimul trimestru de sarcina, isi asteapta cu nerabdare „bebelusul poznas”. Valentina Pelinel s-a gandit deja la viitorul fiului ei si a ales sa isi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc aparut in timpul vietii copilului sau. Aceasta a apelat la una dintre cele mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, luand in considerare urmatoarele criterii importante in alegerea sa: posibilitatea stocarii probei in Romania sau in alte tari, stocarea de concentrat de celule stem, posibilitatea stocarii de portiune de cordon ombilical, suportul unui transplantolog si suport pentru transplant in cazul in care este nevoie de proba pentru utilizare.

Valentina Pelinel: „Biogenis, singura banca romaneasca ce purifica si stocheaza ADN-ul copilului”
„Nu am stat deloc pe ganduri cand a venit vorba de alegerea recoltarii celulelor stem la nastere, asa ca am achizitionat ce era mai important pentru bebelus poznas, respectiv kitul complet oferit de banca de celule stem Biogenis. Am optat pentru varianta Start (procesarea sangelui din cordonul ombilical si extragerea concentratului de celule stem); prelucrare portiune de cordon ombilical; prelucrare si izolare Gelatina Wharton; prelucrare, izolare si extragere celule stem mezenchimale; prelucrare si purificare ADN copil; pachet asistenta la transplant. In plus, la Biogenis, chiar aveti ocazia sa stocati ADN-ul la nastere. Este vorba de o procedura unica in Romania si noua pentru medicina. Cand esti insarcinata, este incredibil cate se schimba in jurul tau: nimic nu mai este atat de fabulos sau atat de grav, daca nu are o legatura cu EL, puiul de om din launtrul tau,” a marturisit Valentina Pelinel.

Dorin Pirciog: „O recolare dureaza cateva minute, dar poate salva vieti”
„O recoltare dureaza cateva minute, dar poate salva vieti. La Biogenis, cei care aleg sa faca acest pas au ocazia de a stoca celulele stem pe o perioada de 18 ani, apoi copilul devenit adult va putea sa semneze chiar el pentru probele luate la nastere”, a declarat dr. Dorin Pirciog, director general Biogenis.